Bydlení ve stáří po švýcarsku - Pokorný, Jaroslav (2001)
Článek o řešení bytové situace a nákladech na bydlení starých a starších lidí tak, jak k tomu přistupují ve Švýcarsku.
Keywords: bytová politika; bydlení; senioři; housing policy; housing; older people; Švýcarsko; Switzerland