Brettonwoodské instituce : Stiglitz se obořil na MMF - Fiala, Zbyněk, 1946-
Na Mezinárodní měnový fond nejsou rozzlobeni jen demonstranti v ulicích Washingtonu, ale také bývalý hlavní ekonom Světové banky Joseph Stiglitz, který poukazuje na nedemokratičnost, neefektivnost a nepružnost této instituce. Seznamte se s jeho názory prezentovanými autorem této stati.