Bezstarostná jízda - Schorm, Vít, 1973- (2000)
Autor se snaží poukázat na tzv. "legislativní jezdce", kteří se pouští do tvorby zákonů aniž by si uvědomovali, že do zákonů se díky jim dostávají nesourodá až cizorodá ustanovení. Přečtětě si tuto zajímavou stať z pera úředníka vlády ČR.
Keywords: zákonodárství; zákonodárství; právní předpisy; legal regulations