Bankroty obcí : kdo pomůže zadluženým - Nitschová, Lucie (2002)
V USA existují obecní bankroty více jak šedesát let. Jak se tam v těchto případech postupuje? To je obsahem tohoto článku.
Keywords: zadluženost; obce; územní samospráva; debt; municipalities; regional administration; Spojené státy americké; United States