Bankovnictví : unijní budíček pro všechny - Ježek, Karel (2004)
Podle studie Bank Austria Creditanstalt by vstup do Unie měl dát českému bankovnímu trhu potřebný stimul. Podle prognózy poroste v příštích deseti letech objem půjček, jež poskytnou banky ve střední a východní Evropě i objem vkladů. V této oblasti Unie mají být banky i ziskovější než peněžní ústavy v západní Evropě. Ukáží se nakonec závěry uvedené studie pravdivé? Více se dozvíte z článku samotného.
Keywords: bankovnictví; finance; bankovní služby; banky; evropská integrace; finanční služby; banking; finance; bank services; banks; European integration; financial services industry; Evropa střední a východní; Europe, Central and Eastern