Bankovnictví : nebezpečná univerzalita - Wawrosz, Petr, 1968- (1999)
Jednou z příčin, proč se řada bank působících na našem trhu dostala do problémů, bylo, že se snažily poskytovat univerzální bankovní služby, aniž by k tomu měly dostatek kapitálu, osob, technologií a dalšího vybavení. Mnohé peněžní ústavy proto musí znovu definovat svou strategii.
Keywords: bankovní služby; bankovnictví; banky; bank services; banking; banks