Bankovní podvody - Žehra, František; Sloupenský, Aleš (1997)
Autoři se podrobně zabývají různými formami trestné činnosti v bankovnictví, finančními a zejména pak bankovními podvody, a to v evropském a mezinárodním rámci.
V rubrice Příloha.
Keywords: bankovní úvěry; ekonomická kriminalita; bankovnictví; trestné činy; bank loans; commercial crime; banking; crimes