Bankovní měnová politika v roce 1990 - Vojtíšek, Petr (1990)
O bankovní a měnové politice v ČSFR
Keywords: 1990; měnová politika; bankovnictví; banky; monetary policy; banking; banks; Československo; Czechoslovakia