Automobily a daně : daň z přidané hodnoty - Tomíček, Milan
Také nevíte, jak je to s odpočtem DPH při úpravách vašeho auta? Jisté je jedno: Pokud souhrn částek, které během kalendářního roku postupně vynaložíte, přesáhne čtyřicet tisíc korun, ztrácíte na něj nárok. Podrobnější výklad najdete v tomto článku M. Tomíčka.