Assessment Centre v podnikové praxi. - Montag, Petr, 1954-
Assessment Centre, jako metoda hodnocení a výběru pracovníků, je poměrně módní a v poslední době často diskutovaná záležitost. Praktický pohled autora na tuto zatím nepříliš používanou metodu vyžadující projektový přístup, objasňuje její klady i zápory a dává bližší představu o jejím významu a implementaci v současném personálním managementu.