Aplikace fuzzy-stochastických přístupů při finančním rozhodování a oceňování firmy - Zmeškal, Zdeněk, 1957-
Tato studie prezentuje šest typů fuzzy-stochastických modelů. Jsou aplikovány na rozhodovací procesy (rozhodování za určitosti, za rizika, za nejistoty, při kombinaci předchjozích variant, podle druhu výskytu událostí, typu událostí).