Antidumpingový zákon máme připravený - Petříček, Václav, 1944-; Dostálová, Ivana, 1951- (1996)
Rozhovor s náměstkem ministra průmyslu Ing. Václavem Petříčkem, CSc. o proexportní politice České republiky.
Keywords: antidumping; obchodní politika; vývoz; zahraniční obchod; antidumping; commercial policy; exports; foreign trade; Česko; Czechia