Americký trh s cennými papíry : všechno může být jinak - Filip, Miroslav, 1928-2009
Jsou akcie amerických firem nadhodnocené? Existuje řada důvodů domnívat se, že nikoliv. Do budoucna však hodně záleží na tom, kam budou směřovat peníze dnešní střední generace.