Americký kapitálový trh : internetové akcie - bublina, nebo trefa do černého? - Schmied, Radek
Internet - fenomén posledních let, dynamicky rostoucí odvětví, které v současné době ovlivňuje investory po celém světě. Jen na málokterou oblast panují tak rozdílné názory investorů, analytiků a obchodníků.