Aktivní nepřítomností k rozvoji lidí - Náhlovský, Pavel, 1938-
V aktivní nepřítomnosti má vedoucí potenciálně účinný nástroj řízení a především rozvoje lidských zdrojů svého útvaru. Nevěříte? Přečtěte si tento příspěvek.