Akční plán pro politiku podpory využívání obnovitelných zdrojů energie v České republice pro období do roku 2010 - SRC International CS; Tabach, Arnošt, 1950-2007 (2000)
Stať obsahuje shrnutí z Národní studie energetické efektivnosti o výrobě energie z obnovitelných zdrojů v ČR. Cílem této studie (NSEE) je podpořit českou vládu při formulaci politiky pro podporu energetické efektivnosti a obnovitelných zdrojů energie. Projekt je financován nizozemskou vládou, Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, Ministerstvem životního prostředí ČR a Světovou bankou.
Středová příloha časopisu Veřejná správa č. 44/2000
Keywords: od 2010; alternativní energetické zdroje; energetická politika; energetika; alternative energy sources; energy policy; energy industries; Česko; Czechia