Akciové trhy : Vídeň bojuje o ztracené pozice - Mašek, František
Rakouská ofenzíva ve střední Evropě pokračuje. Po bankách, poměrně úspěšně operujích v tomto regionu vznikne ve Vídni i středoevropský akciový trh Newex. O něm a o příslušných souvislostech přináší informace František Mašek.