A pak v tom začnou poslanci orat : rozhovor s místopředsedou vlády pro legislativu a ministrem spravedlnosti ČR Pavlem Rychetským o legislativním plánu nové vlády - Rychetský, Pavel, 1943-
Co má dnes česká vláda v plánu na legislativním poli? S tím Vás seznámí v rozhovoru časopisu Ekonom P. Rychetský, ministr spravedlnosti a místopředseda vlády pro legislativu.