Vliv vstupu České republiky do Evropské unie na životní úroveň obyvatelstva - Česal, Jiří, 1964-
Autoři se snaží analyzovat dopad vstupu České republiky do Evropské unie na životní úroveň občanů. Uvádí, co lze očekávat v oblasti zaměstnanosti a nezaměstnanosti, mezd, cen a výdajů domácností a migrace.