Uvnitř CEFTA není všechno O.K. - Šmejkal, Václav, 1966- (1998)
Článek se zaměřuje na budoucí aktivity CEFTA, které by měly brát ohled na zájem všech členských zemí stát se členy Evropské unie.
Keywords: Středoevropská dohoda o volném obchodu; Evropská unie; evropská integrace; evropské právo; volný obchod; European integration; European law; free trade; Evropa; Europe