Úřední věstník EU bude povinnou četbou - Svoboda, Pavel, 1962 duben 9.-
Evropské právo stojí na straně slabších, a těmi jsou občané a malé firmy, tvrdí v rozhovoru pro Ekonom docent Pavel Svoboda z Právnické fakulty UK v Praze. Jenomže i ti slabší budou - pokud budou chtít podnikat v jednotném evropském prostoru - muset znát evropské předpisy o hospodářské soutěži, znát svá práva a svoje povinnosti. Proti nim budou stát již etablované evropské lobbystické skupiny.