Upevňování Evropské unie v oblasti lidských práv - Šišková, Naděžda, 1957- (2003)
Autorka se věnuje otázce lidských práv v rámci Evropské unie a zakomponování lidských práv do části II. Ústavy Evropské unie. Všímá si vývoje ochrany lidských práv v Evropském společenství a později v Evropské unii.
Keywords: Evropská unie; lidská práva; evropské právo; ústavní právo; human rights; European law; constitutional law