Tichá rozhřešení Rady Evropy pro trojici z Pobaltí v sobě skrývají i jistá rizika - Veselý, Josef, 1946-
Článek se zaměřuje na problematiku dodržování lidských práv v Estonsku, Lotyšsku a Litvě, kteří usilují o vstup do Evropské unie.