Taktizování Bruselu přináší nejistotu - Lukáš, Zdeněk, 1971-
Autor upozorňuje na to, že Evropská unie si vytváří maxinální manévrovací prostor ohledně termínu budoucího rozšíření, čímž vytváří nejistotu mezi uchazečskými zeměmi.