Summit v Kolíně nad Rýnem : Amsterodamská smlouva žije - Zavadil, Petr, 1968-2014
Článek informuje o summitu, který se uskutečnil 3. a 4. června 1999 v Kolíně nad Rýnem. Hlavními tématy summitu byla bezpečnostní politika Evropské unie, otázka zaměstnanosti a přijetí Společné strategie EU pro Rusko.