Strategie Evropské unie v otázce zdaňování společností - Houžvička, Josef
Když se Evropská komise v loňském roce zabývala otázkou, zda systém zdaňování společností v patnácti státech EU vyhovuje současnému stadiu rozvoje evropské ekonomiky, dospěla k názoru, že stávající systém neodpovídá stupni vývoje globalizace, hospodářské integrace na vnitřním trhu a v hospodářské a měnové unii. Článek pojednává o této problematice.