Strategické otázky rozšiřování Evropské unie na východ po lucemburském summitu - Lippert, Barbara, 1962- (1998)
Autorka představuje specifika východního rozšiřování Evropské unie, zamýšlí se nad transformačními problémy, nutností reforem uvnitř Evropské unie a strategiemi předvstupní přípravy.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; evropské právo; European integration; European law; Evropa východní