Strategické nástroje prípravy Slovenskej republiky na integráciu do vnútorného trhu EU - Kunová, Vlasta, 1951-
Článek popisuje tendence legislativního procesu, který je významným determinantem v procese přípravy Slovenské republiky na integraci do vnitřního trhu Evropské unie.