Různé zájmy v politice Německa ve věci rozšiřování Evropské unie na východ - Zaborowski, Marcin (1998)
Článek se zabývá současnou evropskou diplomacií Německa vůči regionu střední a východní Evropy se zvláštním zaměřením na Polsko a Českou republiku.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; zahraniční politika; European integration; foreign policy; Německo; Evropa střední a východní; Germany; Europe, Central and Eastern