Regionální volby na Slovensku : významný krok na jeho cestě do Evropské unie - Leška, Vladimír, 1932- (2002)
Článek se věnuje úsilí slovenské vládní koalice vynakládanému na odstranění zaostávání v integračních procesech vedoucích ke vstupu do EU. Autor hodnotí reformu veřejné správy a význam výsledků regionálních voleb.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; regionální politika; volby; European integration; regional policy; elections; Slovensko; Slovakia