Regionální politika Evropské unie - Rovná, Lenka, 1955-
Autorka přibližuje principy a fungování regionální politiky Evropské unie. Regionální politika snižuje rozdíly mezi nerovnoměrně rozvinutými oblastmi EU a podporuje rozvoj jejich ekonomických a sociálních struktur.