Půlstoletí spolupráce na severu Evropy - Schuster, Robert, 1974-
Článek se věnuje politice severní Evropy. Objasňuje orientaci severské politiky po roce 1989, postupné přibližování skandinávských zemí Evropské unii a jednu z oficiálních politik EU zvanou "Severní dimenze Evropské unie".