Problémy integrace země Diovy : Řecko po vstupu do EU - Dostálová, Ivana, 1951-
Zkušenosti Řecka, středomořské země, která se zapojila do evropské integrace před více než patnácti lety, mohou být v mnohém poučné pro kandidátské země střední Evropy. V tom dobrém i v tom špatném.