Právní úprava volební kampaně v České republice - Šimíček, Vojtěch, 1969-
Článek poskytuje stručný přehled značně roztříštěné zákonné úpravy volební kampaně. Autor se zamýšlí nad dobou vedení volební kampaně, charakterizuje vůdčí principy volební kampaně a způsob hodnocení jejich případného porušení.