Práva neprovdané matky - Králíčková, Zdeňka, 1968-
Autorka vysvětluje problematiku posílení práv neprovdaných matek včetně nezletilých, zabývá se mimo jiné jejich souhlasem k osvojení, vysvětluje, co je tzv. blanketový souhlas rodičů, a přináší i informace o očekávané rekodifikaci českého občanského zákoníku ve vztahu k rodinnému právu.