Pod dohledem generálů : turecká společnost a její přibližování EU - Siegl, Erik, 1977-
Autor rozebírá otázku specifického postavení armády v turecké společnosti. Tato otázka se dostává do popředí v souvislosti s ambicemi Turecka stát se členem Evropské unie. Autor nabízí krátký pohled do historie, všímá si současného postavení armády, zasahování armády do vnitropolitického vývoje a do zahraniční politiky a postoje Evropské unie k armádě.