Pobaltské štáty po rozšírení EU : spolupráca pokračuje? - Takáč, Kristian
Autor hledá odpověď na otázku, jak se budou pobaltské státy chovat po vstupu do Evropské unie a jak bude vypadat jejich další spolupráce a vztahy.