Platové rozdíly mezi muži a ženami v EU - Gola, Petr, 1978-
Článek se zabývá platovými rozdíly mezi muži a ženami v rámci Evropské unie. Dále se věnuje také zaměstnanosti a pracovní době, či pracovním úvazkům.