Od Konventu ke vstupu : česká debata k Evropské ústavní smlouvě - Königová, Lucie, 1975- (2003)
Autorka informuje o náplni tzv. reflexního fóra, které bylo uspořádáno na popud ministra zahraničních věcí ČR Cyrila Svobody. Uskutečnilo se 28. září 2003. Předmětem diskuze byla pozice, do které staví Českou republiku Návrh smlouvy zakládající ústavu pro Evropu, kterou vypracoval Konvent o budoucnosti Evropské unie.
Keywords: Evropská unie; ústavní právo; ústava; evropské právo; constitutional law; constitution; European law