Oblast justice a vnitřních záležitostí na naší cestě do Evropské unie - Druláková, Radka, 1973- (1999)
Autorka se zabývá Maastrichtskou smlouvou, která vstoupila v platnosti v listopadu 1993, konkrétně tzv. třetím pilířem EU týkajícím se spolupráce v oblasti justice a vnitřních záležitostí.
Keywords: Evropská unie; evropské právo; soudnictví; European law; administration of justice