Noví členové NATO a jejich přístupy k evropské bezpečnostní politice - Lang, Kai-Olaf, 1967-
Článek se zaměřuje na přístupy České republiky, Polska a Maďarska k evropské bezpečnostní politice a upozorňuje na společné rysy a rozdílnosti.