Nové rozměry rakouského partnerství aneb rakouská hra na výdrž - Štěpanovský, Jiří, 1925-
Autor se zaměřuje na politickou situaci v Rakousku, na společné působení lidovců a Haidrových Svobodných ve vládě a na postoj Rakouska k jaderné elektrárně Temelín a k Benešovým dekretům.