Nová politika EU pro 21. století - společná bezpečnostní a obranná politika - Khol, Radek, 1972-2024
Článek se zaměřuje na vztahy mezi NATO, ZEU a EU a jejich budoucnost jako bezpečnostních a obranných organizací.