Německo a Česká republika 1998 : před evropskou výzvou - Steiner, Michael, 1951-
Velvyslanec Spolkové republiky Německo v České republice se zaměřuje na Česko-německou deklaraci o vzájemných vztazích a jejich budoucím vývoji v souvislosti se vstupem České republiky do Evropské unie.