Miesto a úloha Česka a Slovenska v európskom geopolitickom priestore. - Volner, Štefan, 1952-
Autor článku se zabývá postavením rozděleného Československa v Evropské unii. K tomuto rozboru používá náčrty, v kterých dává zemím různé pozice podle jednotlivých kritérií.