Maastrichtská smlouva, EU a problémy spojené se vstupem ČR do EMU - Procházka, Petr (2000)
Stať o tom, co čeká Českou republiku v souvislosti se vstupem do Evropské měnové unie.
Keywords: Evropská unie; Hospodářská a měnová unie; evropská integrace; bankovnictví; evropské právo; European integration; banking; European law; Česko; Czechia