Má trvalá neutralita v Evropě budoucnost? - Potočný, Miroslav, 1925-2001
Článek informuje o konání mezinárodní konference, kterou uspořádala katedra mezinárodního práva Právnické fakulty za mezinárodní účasti počátkem roku 1997 a představuje sborník z této konference Smysl neutrality v dnešní Evropě.