Konkurz do souboru evropských dožínkových písní a rozpočtových tanců - Königová, Lucie, 1975-
Autorka se soustředí na poslední část procesu vyjednávání o vstupu České republiky do Evropské unie, tj. konec devadesátých let a rok 2002.