Koncepce komunitárního práva v praxi Evropského soudního dvora a v právní teorii - Scheu, Harald Christian, 1969-
Autor konfrontuje judikaturu Evropského soudního dvora s konkrétními právněteoretickými koncepcemi a ozřejmuje metodický přístup, kterým lze vysvětlit případnou autonomii komunitárního práva, neboť Evropský soudní dvůr definuje komunitární právo jako autonomní právní řád.