Kdy bude Česká republika zralá na připojení k eurozóně? - Pavlík, Petr, 1977-
Autor se zamýšlí nad budoucí možností zavedení eura v České republice, nad podmínkami, které pro to budou muset být nastoleny, a nad stavem české ekonomiky, který bude pro tento krok příznivý.